Gerstestro

Gerstestro en tarwestro van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar gerstestro of tarwestro van hoge kwaliteit? OTP Echten levert kwalitatieve gerstestro en tarwestro dat geschikt is voor verschillende doeleinden. Een droge stal en voedzaam voer voor uw vee is van groot belang.

Gerstestro en tarwestro als voer en bodembedekker

Gerstestro en tarwestro is zeer geschikt als structuur houdend voer voor vooral melk- en jongvee vanwege de hoge voedingswaarde. De kwaliteit van gerstestro is iets hoger dan de kwaliteit van tarwestro. Tarwestro neemt daarentegen weer meer vocht op dan gerstestro. Tarwestro is door de hoge vochtopname zeer geschikt als bodembedekker voor de stallen of de boxen van uw dieren. De stallen blijven met tarwestro goed droog en nemen het vocht op.

Hoge kwaliteit gerstestro en tarwestro

De voordelen van gerstestro tarwestro zijn groot. Tarwestro neemt namelijk veel vocht op, houdt warmte vast en heeft veel volume en is daardoor een ideaal product als bodembedekker voor in de koeienstallen. Tarwestro geeft daarnaast ook extra structuur in het rantsoen. Omdat stro meer stof bevat dan andere strooisels levert OTP Echten strooisels die uitermate geschikt zijn voor stofvrije stallen. Vooral voor paarden is een droge stofvrije stal erg belangrijk.

Heeft u vragen of wilt u advies over welk soort stro u het beste kunt gebruiken? Neem contact op, dan informeren we u over de mogelijkheden en prijzen van onder meer gerstestro en tarwestro.

Deel deze pagina: