Kwaliteitsborgingen

OTP Echten heeft meerdere kwaliteitsborgingen om u er van te verzekeren dat we een uitstekend voedermiddel bij u kunnen leveren.

  • GMP+ gecertificeerd: Good Manufacturing Practices. Dit certificaat is gericht op kwaliteitsmanagement (ISO 9001) en risicobeheersing (HACCP)
  • SecureFeed staat voor de borging van de voedselveiligheid van diervoeders. Voor het waarborgen van de voedselveiligheid van diervoeder, werken deelnemers samen in SecureFeed aan proactief toezicht op aan te kopen diervoeder-producten en -diensten en hun leveranciers.
  • O.T.P. Echten is Hisfa lid van het CVB. Hier wordt continu stro bemonsterd en gemonitord op ongewenste stoffen.
  • De VLOG verklaring van O.T.P. Echten kunt u hier downloaden.  Het VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik) is een Duitse vereniging die verantwoordelijk is voor de certificatie en uitgifte van het ‘Ohne Gentechnik’-label. De VLOG-vereniging is opgericht in 2010 en is erkend door de Duitse overheid. VLOG certificering is gericht op de gehele keten van voerstromen, melkveebedrijf, transport, zuivelverwerking tot aan het winkelschap. Het doel is om levensmiddelen te produceren zonder het gebruik van genetisch gemodificeerde organismes. Meer informatie kunt u lezen op www.qlip.nl

Deel deze pagina: