Hennepteelt, tips en advies

Wij hebben ervaring met de teelt en oogst van hennep als structuurbron voor veevoeding. Wij willen u ook dit jaar graag weer van dienst zijn met verschillende oogst methodes:

1. Dat kan met onze hakselaar met een speciaal aangepaste maaibek waarmee we de hennep oogsten. We persen de hennep in vierkante balen persen met een zeer hoge persdichtheid. De baal gewichten zijn hierdoor wel tot 1.000 kilogram. Door de zeer grote persdichtheid van de vierkante balen pers wordt broei voorkomen en heeft u een fris en smakelijk product. Tevens hebben we de mogelijkheid om inkuilmiddelen toe te dienen om het product nog smakelijker te maken.

Bekijk ook eens het filmpje op youtube:

2. Tevens kunnen we voor u hakselen en het in een rij kuil verwerken. OTP Echten heeft een goede hakselaar met een speciaal aangepaste maaibek voor hennep waardoor we ook moeilijk te oogsten hennep goed kunnen maaien. Tevens kunnen we diverse inkuilmiddelen toedienen.

Heeft u vragen of wilt u advies ?, belt u ons gerust op 0528-250073. Wij staan u graag te woord.Kijk ook geregeld op onze website: www.otpechten.nl

Heeft u interesse om de gehele oogst te laten verzorgen: spitten, zaaien en oogsten Neemt u contact met ons op!

Deel deze pagina: